Örömteli hírrel szolgált az Egis Körmend hivatalos oldala, amely a keret további erősítéséről szólt. Travis Taylorral sikerült megállapodnia a klub vezetőségének, így a 2019/2020-as szezon után is marad piros-fekete mezben a center, aminek bizonyára nagyon örülnek a szurkolók is. A látványos megoldásokra képes kosaras rendkívül sokoldalú.

Ezt bizonyította a támadások és védekezések során is és a bajnokság lepattanózás mutatók alapján a második legjobb teljesítménnyel zárt a légiós. A csonka szezon során 21 bajnokin lépett pályára, 17 alkalommal kezdőként. Ezeken a mérkőzéseken 13.3 pontot, 10.3 lepattanót és 1.1 gólpasszt átlagolt. A honi hadszíntér mellett a nemzetközi kupaszereplésre is átmentette formáját.

A FIBA Europe Cup sorozatában 12 mérkőzésen átlagban 12.9 pontot, 10 lepattanót és 1.7 gólpasszt jegyezhettek fel a neve mellé. A pályafutását Matthias Zollner által irányított Güssing Knights játékosaként kezdte és a tréner hívására érkezett a Rába-parti városba, ahol szemmel láthatóan is jól érzi magát és kötelezte el magát a közös folytatásra.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!