Rendkívül tehetséges és még mindig pimaszul fiatal röplabdázónak számít Bodovics Hanna, aki a pályafutását Szombathelyen kezdte el. Töretlen fejlődésének köszönhetően versenyre keltek a játékengedélyéért a legjobb magyar csapatok. A Haladás majd a Vasi Sport Akadémia SE után a Vasas igazolt játékosa lett a center.

2018 nyarán igazolta le a nemzetközi szinten is előkelő helyen jegyzett Békéscsabát. A 23 éves játékos itt is remekelt, így a magyar felnőtt válogatottban is bemutatkozott. Most nyáron újabb lépcsőfok következik karrierjét illetően, hiszen az anyagi stabilitás mellett komoly célokat kitűző Kaposvár szerezte meg a centert, ezzel a háló közelében életveszélyessé vált a somogyi alakulat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

☀️🌊❤️😌 #holiday #greece #crete #bikini #sea

Hanna Bodovics (@bodovics.hanna) által megosztott bejegyzés,

Bodovics Hanna viszont most nem a játéka miatt került a célkeresztbe. A megérdemelt nyári pihenését töltő center a tengerpartot választotta kikapcsolódásának színhelyéül, ahol néhány képet készített. A fotón pedig mintha egy mosolygós sellő lenne, nem véletlenül kapta fel a honi sajtó a rendkívül csinos röplabdázó képét, amit most mi is megmutatunk olvasóinknak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!