Tovább formálódik a Haladás-Viktória FC együttese, amelyből több meghatározó játékos távozott a nyár folyamán. Néhányan sérülés miatt vonultak vissza vagy akasztották átmenetileg szögre a stoplist, de többen más csapatokban folytatják pályafutásukat. Öreg, Szakonyi, Rácz után a szombathelyi együttes gólfelelőse, Siklér Kinga is elhagyja a vasi alakulatot.

A most 24 éves csatár a hatodik éve szolgálta a Viktória együttesét, előtte az osztrák Hatzendorf valamint a Rábagyarmat színeiben ontotta a gólokat. A vasi alakulat egyik legjobb támadója a legutóbbi szezonban 13-szor lépett pályára, ezeken három találatot jegyzett és szerződéséből még egy év hátra volt.

Mivel a Ferencvárostól több csatár is távozott az elmúlt napokban, így várható volt, hogy a külföldi labdarúgók mellett a honi bajnokság legjobbjai között is csemegézni fog a címvédő. A játékos elmondása szerint már áprilisban megkereste a fővárosi együttes, Siklér pedig 2022 nyaráig szóló szerződést kötött a Ferencvárossal és klasszikus centerposzton számítanak majd rá.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!