Néhány hete egy sajtótájékoztatón derült ki, hogy Matthias Zollner vezetőedző távozásával megüresedett posztot a korábbi másodedző Ziga Mravljak tölti be. Az általa felügyelt utánpótláscsapat felkészítését így Patai Benjamin viszi tovább, ezzel együtt a szakmai irányítást is. Ezzel együtt a másodedző kérdése egész idáig nyitott volt.

Ahogy Hajba Ádám ügyvezető nyilatkozta korábban a Hungarysportnak egy külföldi szakember személyében találta meg a klub vezetése a megoldást. A szlovén Leon Subotic tökéletesen illeszkedik a Körmend elképzeléseibe, hiszen egy fiatal, ugyanakkor nagy tapasztalatokkal bíró szakemberről van szó. Legutóbb Horvátországban dolgozott másodedzőként.

Az 1991-es születésű Subotic családjában nagyon népszerű sportág a kosárlabda, hiszen édesapja Slobodan „Piksi” Subotic 1986-1993 között az Aris Thessaloniki játékosa volt. Később edzőként több csapat élén is nagy sikereket ért el és még a szlovén válogatotnál is dolgozott. Most a fián a sor, hogy libanoni Sporting Al Riyadi Beirut és a Cibona után Magyarországon is maradandót alkosson.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!