A Szombathelyi Futóklub életét érintő programokról minden alkalommal igyekszik a Hungary Sport beszámolni. Az Éjszakai Futás és a közös edzések mellett nagy népszerűségnek örvend a sportbarátok körében a hétvégi csapatépítő kocogás, ami ezúttal sem maradhatott el. Vasárnap még az időjárás is a mozgás szerelmeseinek kedvében járt.

Tavaszias melegben, hűsítő szellő mellett melegíthettek be a futók, akik már “otthonuknak” tekinthető Csónakázó tó parkolójában találkoztak. A hét utolsó napján a határ irányába indult a közel húsz fős társaság. Ezúttal is több táv közül választhattak a futók. Farda Zsolt vezetésével a legbátrabbak 21 kilométeren keresztül rótták az aszfaltot.

Akadt azonban kísérőjük is, hiszen volt, aki kerékpáron kísérte a futókat. Aki rövidebb távra vágyott sem kellett csalódnia, hiszen Sé irányában mintegy 11 kilométert tehettek meg. Nagy tetszést váltott ki a részben elkészült, felújított járda a horgásztó partján. A közös kocogás pedig kiváló alapozás volt a szombaton esedékes 12. Éjszakai Futásra, amelyről szintén beszámolunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!