A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság rajtja vészesen közeledik az érintett csapatok számára. Az együttesek ráadásul a kupákban is érdekeltek lesznek, így nem sok idejük maradt a felkészülésre. 

Répcelakon nem is tétlenkednek, edzőmérkőzések sorával készülnek az előttük álló kemény szezonra, ahol a gárda szeretne minél jobb eredményt elérni.

Arról már beszámoltunk, hogy az Iván elleni 0:0 után a fiatalokkal felálló Vasvárt könnyedén két vállra fektették, most azonban újra bizonyítottak a Répce-parti srácok.

Ezúttal a Győr-Moson-Sopron megyei Csorna volt az ellenfelük, akik szintén fiatal kerettel álltak ki a találkozóra. A vasiak ugyan a hétközi időpont miatt kissé megfogyatkozva látogattak el a szomszéd megyébe, ám csere nélkül, rutinjukat kihasználva is sikerült lehozniuk a találkozót.

Az első játékrészben már két gólos volt a répcelakiak előnye, a második etapban viszont szépíteni tudott a Csorna. Fokozódott a nyomás a vendég kapu előtt, ám egy remek szöglet utáni fejessel ismét két gólosra növelte előnyét a vasi együttes. Az eredmény a lefújásig már nem is változott, így újabb győzelmet tudhat magáénak a Répcelaki SE csapata (1:3), akik pénteken, vagyis ma délután a megyei II. osztályban szereplő Szentpéterfára utaznak, hogy tovább gyakorolhassanak a bajnoki nyitány előtt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!