Mint ismert az év elejétől alaposan felpezsdült a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület élete. Először új otthonra leltek a Haladás Sportkomplexumban, majd új elnököt is választottak Csóka András személyében. A jól végzett munka eredménye pedig újabb kihívást állított a vasi klub vezetője elé, amelynek örömmel igyekszik megfelelni.

A Magyar Darts Szövetség elnöksége a legutóbbi hétvégén tartott ülést. Kütreiber Sándor elnökségi tag a közgyűlés dátumával lemondott tisztségéről. Az elmúlt évben végzett magas színvonalú munkáját megköszönték a szövetségben, a megüresedett tisztségi helyre a közgyűlés Csóka Andrást választotta meg, aki nagy kedvvel vetette bele magát a munkába.

– Hatalmas megtiszteltetés a kinevezés és igyekszem tudásom legjavát nyújtva segíteni a szövetség munkáját. Szeretném a játékosok érdek-képviseletét erősíteni és ezzel együtt hazánkban a sportágat tovább népszerűsíteni. Úgy vélem, hogy a nyugati régió folyamatosan fejlődik és ezt a tendenciát kell folytatni – osztotta meg gondolatait a frissen kinevezett elnökségi tag.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!