Úgy tűnik, hogy a Szombathelyi Futóklub egyik legnépszerűbb rendezvénye mára az időjárástól függetlenül is rengeteg kocogót vonz. Bár szombaton esélyes volt, hogy egy nyári zápor tönkreteheti a programot, ez mégsem tántorította el a sportbarátokat a közös mozgástól. A 12. alkalommal megrendezett Éjszakai Futás ezúttal egyéb érdekességet is tartogatott.

A meghirdetett időpontra rengetegen jöttek a Csónakázó tó parkolójába, akadt aki házi kedvencével érkezett, néhány pedig kerékpárral mérték fel a terepet. A bemelegítést követően nem a tóparton, hanem a város irányába indultak a futók, hogy teljesítsék az előre megadott közel 8 kilométeres távot. Arra a szervezők ügyeltek, hogy a kis csapat egyben maradjon, így senki nem maradt le.

A belváros fényei mellett kocogók legnagyobb örömére útba esett a nemrégiben felújításon átesett Víztorony is. Nem maradhatott el természetesen a közös fotózás sem, amely tovább erősíti a futóklubosok közösségét. Pátkai Attiláék által életre hívott kezdeményezés pedig nem véletlenül örvend óriási népszerűségnek, amelyhez már Ausztriában élő és dolgozó sportbarátok is csatlakoznak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!