Harmadik edzőmérkőzésére került sor a hétvégén a Haladás-Viktória FC számára. A Király Sportlétesítményben megrendezett találkozón az a Pomurje Beltinci volt a vendég, amely a szlovén bajnokságot a második helyen fejezte be. Érdekesség, hogy ezzel pedig a Bajnokok Ligájában is indulhat a Pomurje együttese. Az MTK elleni botlást akarta javítani a szombathelyi alakulat ezen az összecsapáson és ez sikerült is.

Több fiatal labdarúgó is lehetőséget kapott a vasi gárda vezetőedzőjétől, akik éltek is a bizalommal. A tapogatózó, ismerkedő játék után magához ragadta a kezdeményezést a Viktória. Először labdatartásban, majd akciók számában is megmutatkozott az előnyük. A játékrész közepén aztán a vezető gól is összejött a házigazdának.

Balogh életveszélyes szabadrúgására nagyon pontosan érkezett Fördős, aki védőjét megelőzve csúsztatott a hálóba. Ezután is támadásban maradt a Viktória FC. Hiába azonban a mezőnyfölény, a vendégek kapusát a kapuvas több ízben is kisegítette. A szünet után pedig elég volt egy megingás és büntetett a Pomurje Beltinci együttese.

Az ellenfél térfelén veszített labdát a Viktória FC, a gyors kontra végén pedig Bíró kapujában pihent meg a labda. Az egalizálás nem törte meg a vasi lányok lendületét, de újabb gól már nem esett. Egy igazán élvezetes mérkőzésen született döntetlen, bár a mutatott játék alapján a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez.

Haladás-Viktória FC –ZNK Pomurje Beltinci 1-1 (1-0)

Viktória: Bíró – Balogh, Horti, Jánosi, Fördős – Hajba, Kovács V. (Varga B.), Németh Zs. (Kopcsándi), Harsányi A. (Csutoros) – Szil (Böcskei), Németh A. (Németh M.)
Vezetőedző: Szabados György

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!