„Simon András a szerda délutáni edzésen többszöri figyelmeztetés ellenére sem csinálta azt, amit az edző kért tőle, majd bezavarták az öltözőbe. Másnap reggel felhívott, hogy távozni akar, szeretné felbontani a szerződését, nem érzi jól magát Szombathelyen… Azt is elmondta, nincs még csapata, nem tudja, hol folytatja. Délután kettőkor felbontottuk a szerződését, délután pedig aláírt Gyirmóton. Úgy érzem, cserbenhagyta a szurkolókat, társait és a szakmai stábot, másrészt nem értem azt sem, hogy a szerda esti ankétra miért jött el. Nem tartom korrekt dolognak a lépését, és bár megtehettem volna, hogy itt tartom, nem ezt tettem. Olyan játékoshoz nem ragaszkodunk, aki menni akar. Hogy érkezik-e a helyére valaki? Az átigazolási szezon szeptember közepéig tart, bármi előfordulhat” – mondta Séllei Árpád.

Simon András június 24-én két évre írt alá a Haladáshoz, de korábban már szerepelt a szombathelyieknél: 2013 tavaszán a Győr adta kölcsön, a támadó akkor a Haladás II-ben játszott.

A Szombathelyi Haladás vasárnap este tehát már Simon András nélkül fut ki asiófoki gyepre. A meccset nálunk élőben megtekintheted! 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!