A koronavírus-járványt követő enyhítésnek köszönhetően belevetette magát a munkába a Westside Táncsport Egyesület. Bár sokáig kérdéses volt, hogy a nyári táborozást érintik-e a korlátozó intézkedések, erre végül nem került sor. Ennek eredményeként 2020-ban is bevették a szombathelyiek Balatonfenyvest, ahol minden a táncról szólt.

– Igyekeztünk tartalmasan tölteni ezeket a napokat – mesélte Vincze Csaba, az egyesület vezetője. – Szárnyas Mónika, Madarász Vivien mellett a fővárosból érkeztek vendégoktatók, ezzel színesítve az edzéseket. Ebből nem is volt hiány, hiszen minden nap két tréninget vezényeltünk a táncosainknak, akik nagyon keményen dolgoztak.

Nagyon jó ütemterv szerint haladt a Westside a táborban, ahol a csapamunka került előtérbe. Reggel negyed 8-kor közös bemelegítéssel indult a nap, majd a reggeli után 3-3 táncóra következett. Az ebéd és a csendes pihenő után ismét az edzéseken volt a hangsúly. Persze akadtak kísérőprogramok, amely nagyon tetszett a fiataloknak és az idősebbeknek is.

– Minden este különböző csapatépítő jellegű programmal készültünk. Mivel a járvány miatt elmaradt a szezonzárónk, így a 2019-es karácsonyi gálát néztük meg. Emellett játékos vetélkedőkön valamint vízi versenyeken vehettek részt a bátrabb táncosaink. A tábor után sincs pihenő, hiszen néhány nap múlva a szombathelyi közönség is láthat minket – árulta el Vincze Csaba.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!