– Nagy volt a jövés-menés  a klubnál…

– Igen, az átigazolás előtti változások megleptek engem is, tizenegy játékos eltávozott, istenigazából egyik játékosra sem haragszom, inkább az a tüske van bennem, hogy szerintem mindenkivel jó kapcsolatot ápoltam, és mielőtt aláírtak volna akárhova, nem ültek le velem beszélgetni, hogy jó döntést hoznak vagy sem.

– Nemcsak számos játékos, de az edző is távozott. Lehet ebből még jó keret?

– Sajnos korábbi edzőnk, Haraszti Zsolt családi okok miatt nem tudta vállalni a továbbiakban az edzői munkát, így Kelemen Kornél lett az edzőnk aki, nagyon motiválva vágott bele a kihívásba. Sok új játékos van, nekik még össze kell szokni. Szép számmal vagyunk edzésen, amit a Kornél a munkában megkövetel, azt mindenki maximálisan el isvégzi. Lendvai Gábor szakosztályvezető óriási munkát végzett az átigazolási időszakban, körülbelül 80-90 játékossal tárgyalt, fiatal, jó képességű játékosokat tudott szerezni Bükről, Uraiújfaluból, Beledből, Sárvárról, de Ausztriából és Ikervárról is jöttek vissza játékosok. Nagyon jó kis keret kezd kialakulni.

– Jókor jött a felkészülési tornán elért  siker?

– Természetesen, a 4 Város Tornája volt az első felmérő, ahol igazából a csapatból már lehetett látni valamit. Úgy érzem, hogy vannak még hibák, ez természetes is itt a kezdeti időszakban, viszont nagyon sok pozitív dolog is látható. Gondolok itt arra, hogy nincs elveszett labda, egymásért megteszünk mindent, amit a Kornél kér maximálisan betartjuk, az első meccsen a Barcs ellen négy nullra tudtunk győzni, így a döntőben a Körmendet a ki-ki meccsen egy nullra megtudtuk verni, így a kupát is magasra tudtuk emelni. Természetesen örülök a győzelemnek, de tudom azt is, hogy még sok munka vár a csapatra a szezon megkezdése előtt.

– Milyen helyezést érhet el a bajnoki pontvadászat végén a csapat?

– Most hétvégén, vasárnap délután Magyar kupa meccsünk lesz a Bük ellen, győzelem esetén ismét Magyar Kupa, aztán augusztus 15-én kezdjük a bajnokságot, a rumiakat fogadjuk itthon. Elég erős sorsolásunk van az elején, majd megyünk Szarvaskendre, aztán jön hozzánk a Sárvár, mint bajnok aspiráns, majd a negyedik fordulóban Répcelakra megyünk. Előre megmondani, hogy ez a csapat mire lesz képes, nehéz, de én úgy gondolom, hogy mindenképpen az első hatba várom a csapatot. Amennyiben ennél előbbre végeznénk, az nekem nagyon jó érzés lenne.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!