Idén sem maradtak a labdarúgó palánták futsal nyári tábor nélkül. Bár ezúttal nem a szezon befejezését volt hivatott jelezni a rendezvény, sokkal inkább az újabb évadra való hangolásban segített. A jövő nagy sztárjai öt napon keresztül tréningeztek – mindezt a felnőtt csapat játékosai részvételével – de jutott idő a könnyed kikapcsolódásra is.

A július végén megrendezett tábor három korosztály – U11, U13, U15 – harminchat labdarúgóját mozgatta meg napi rendszerességgel. A helyszín a Haladás Sportkomplexuma volt, ahol délelőttönként került sor a közös edzésekre, délután pedig különböző szabadidős programokon vettek részt a gyerekek. A kikapcsolódás mellett nagy hangsúlyt kapott a csapatépítés.

– Ez a tábor mindig a szezon végén volt, most viszont kivételesen egy új idény elindítását jelenti. Még annak is örülünk, hogy nem maradt teljesen el. Az edzések a hosszú szünet után a ráhangolódás jegyében telnek. A lényeg, hogy a srácok jól érezzék magukat, de azért közben egy picit el is fáradjanak. A jövő héten kezdődik majd a keményebb munka – adott tájékoztatást Vidák Balázs edző a csapat hivatalos oldalának.

A felnőtt csapat játékosa korábban bajnoki címet ünnepelt korosztályos együttesével. A nyári táborban pedig több labdarúgóval Hajmási Milánnal, Vas Ádámmal és Péter Ábrahámmal felügyelték a munkát. A strandolás és a mozizás mellett footgolfozáson is részt vehettek a gyerekek, akik hétfőtől már a 2020/2021-es szezon jegyében kezdik el a közös munkát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!