Péntektől vasárnap késő estig pattogott a labda a Szombathelyi Termálfürdőn található strandröplabda pályán, ahol a 19. Kovács “Kokó” Tibor Emléktornát rendezték meg. A kiváló sportember emlékét őrző megmérettetés ezúttal is kiválóan sikerült és a tavalyi esztendővel ellentétben idén az égiek is megtisztelték ezt a hangulatos versenyt.

A harmadik napon a létszámot tekintve a legnépesebb mezőny gyűlt össze, hiszen a MIX valamint a vegyes párosok párharcára került sor. Kifejezetten szívderítő volt látni, hogy egykori szombathelyi egyetemisták és volt igazolt játékosok is rendszeresen visszatérnek az emléktornára. Ez pedig a résztvevők száma mellett a minőséget is évről-évre emeli.

Bemutató jelleggel ismerkedhettek meg az érdeklődők a Teqvolley asztallal, ami a gyerekek egyik kedvence lett. Tudósításunk alatt tapasztaltuk, hogy többen is a sporteszköz mellett próbálták elsajátítani a technikát. Úgy tűnik, hogy akárcsak a teqball, úgy a teqvolley is nagy népszerűségre tesz szert az elkövetkezendő időszakban.

A torna zárónapján aztán minden kiderült: a kategóriák győztesei átvehették az elismeréseket, okleveleket. A szervezők ígérete szerint jövőre az utánpótláskorú gyerekek versengését már külön égisz alatt bonyolítják le. Részletekről majd a holnapi interjúnkból olvashatnak többet olvasóink. Egy biztos, ez a rendezvény megőrzi régi sportcsillagait és motivációt ad a strandröplabda szerelmeseinek is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!