A legutóbbi szezonban kétségtelenül az egyik legjobb mutatóval Jordon Varnado zárt az Egis Körmend együttesében. Nem véletlenül, hogy a szurkolók szinte azonnal a szívükbe zárták a 2 méter magas játékost. Az erőcsatárként bevethető kosaras kiváló játékának köszönhetően győzte le a csonka évad során az addig veretlen bajnok és címvédő Falco együttesét.

Ezért a klub vezetése is próbálta maradásra bírni Varnadót, akire a FIBA Europe Cup során több csapat is felfigyelt. A magyar bajnokságban a 21 mérkőzés alatt 16 pontos átlagot jegyzett, emellett 5.2 lepattanót is leszedett, míg 1.8 gólpasszt is kiosztott. A nemzetközi hadszíntéren pedig még ezt is képes volt megfejelni.

A 11 mérkőzésen 16.4 pontot termelt, míg 5.9 lepattanós átlaga mellett kiosztott 1.1 asszisztot is. Ennek eredményeként álltak sorban ügynökénél a csapatok, s bár Körmenden szerették volna marasztalni, péntek este közösségi oldalán jelezte követőinek, hogy a 2020/2021-as szezon során a lengyel GTK Gliwice színeiben folytatja pályafutását.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!