A legutóbbi hétvégén a dartsozók Érden találkoztak, hiszen itt rendezték meg első napon a Steel egyéni országos bajnokság második fordulóját. A vasi színeket Kozmor Jozsef, Csóka András, Galambos Bence, Szajkó Roland valamint Merklin Ferenc képviselte. Az eredmények tekintetében nyugodtan mondható, hogy sikeres volt a vasi sportolók szereplése.

Bár Merklin Ferenc elveszítette első meccsét 5-2-re, de a két nyert leg bizakodásra adhat okot a jövőt illetőben. Galambos Bence is vereséggel kezdett, de számára is a tapasztalatszerzés volt az elsődleges cél. Kozmor József viszont jól szerepelt. Az első fordulót magabiztosan hozta, majd vereségével a 65. helyen fejezte be a játéknapot. Csóka András és Szajkó Roland már két nyert meccset jegyeztek.

A legjobb 32-be már nem jutottak, így holtversenyben a 33. helyet szerezték meg. Vasárnap már a csapatbajnokira került sor, ahol jó eredmény megszerzésében bíztak a vasi versenyzők. Az SZDCSE csoportmérkőzései közül kettőt simán hozott (Kolor ellen 9-4, Győr I. 9-2), de a Tatabányával már nem bírtak, amelyen 9-3 arányban kaptak ki.

A második helyen jutott tovább a szombathelyi együttes, ahol a SMILE DC volt az ellenfél. Igazán kiélezett csatát hozott a párharc, sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok. 7-7-es állásnál aztán megremegtek a vasi kezek, így 9-7 arányban szenvedtek vereséget és végül a 17. helyen zárta a seregszemlét az SZDCSE.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!