A hétfő délutáni órákban már városunkkal ismerkedett Kyan Anderson, akiről szerződtetése után ITT írtunk. Anderson már átesett a két – szükséges – COVID-19 teszten. Jó hłr, hogy mindkét ellenőrzás eredménye negatív lett, így az amerikainak nem kell hatósági karanténba vonulnia.

Megérkezése után a falcokc.com kérdéseire válaszolt Kyan Anderson.

Üdvözlünk Szombathelyen, Kyan! Milyen volt az utad, milyenek az első benyomások?
– köszönöm, jól vagyok! Örülök, hogy épen és egészségesen ideértem! Izgatottan várom, hogy újra nekiállhassunk játszani!

A szurkolóink eddig csak videókon láttak játszani. Mit tudnál elmondani magadról?
– Igyekszem ahhoz alakítani a játékom, amire szüksége van a csapatomnak. A fő célom az, hogy minél több meccset nyerjünk. Próbálok mindig 100%-ot nyújtani, hogy mindig legyen esélyünk a győzelemre! Keményen játszok, mindent megteszek a siker érdekében.

Hogy telt az elég hoszúra sikerült nyár a számodra?
– Sokat edzettem. Rengeteg sérülés-megelőző gyakorlatot végeztem, hogy ne legyenek olyan problémáim, mint a múltban. Kardiós edzéseket is csináltam, mivel valószínű, hogy sokat fogunk futni a kondíció visszanyerése érdekében. Az egyik erősségem a dobásom, szóval arra is edzettem, hogy éles tudjak maradni.

Ma azt is megtudtuk, hogy a sárga-feketék légiósai közül De’Quon Lake és Devin Searcy kedden, Evan Bruinsma szerdán, Strahinja Milosevic pedig pénteken érkezik Szombathelyre.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!