Tisztelt Falco szurkolók,

2-3 éve érlelt komoly döntést hoztam meg. Július 13-án beadtam felmondásom a klubnál. Több időt szeretnék a családommal tölteni, kislányom iskolás lesz szeptembertől ami egy komoly lépcsőfok. Elfáradtam – kimerültem, ez a munkakör folyamatos erőfeszítésekkel jár, hétköznapok – hétvégék – folyamatos utazások. Utóbbi években már a nyári szünet is végig feladatokkal telt meg. Maximális energiákkal a kosárlabda szeretetének szenvedélyével igyekeztem végezni a mindennapi munkámat. A klub óriási fejlődésen ment keresztül ami egy direkt BL csoportkörbe kerüléssel csúcsosodott ki, büszke vagyok arra, hogy ennek részese lehettem. A 2 bajnoki cím megszerzése óriási siker, az örök rivális Körmend otthonában melyek csapatmunka által születtek.

Ezer szállal kötődöm Szombathely városához, itt születtem majd 1994-től a Falco igazolt utánpótlás játékosa voltam. 2000 óta dolgoztam a klubnál. Most úgy érzem, hogy friss levegőre van szükségem. Gráczer Úr azonnal marasztalni próbált ami jól esett és nagyra értékelem az erőfeszítéseit, ugyanígy a tulajdonos város képviselőjével is egyeztettem. A jövő mit hoz nem lehet tudni, lehetséges, hogy visszakanyarodom a kosárlabda irányába később.

Felmondási időmet augusztus 31-ig kitöltöm, és teljes munkaidőben végzem feladataimat addig. Az utódommal, Gábor Mátéval 3 éve dolgozom együtt, úgy érzem felkészült a feladatra. A csapat sikeréért szorítok. Kívánom, hogy a sárga-fekete mezre felkerüljön a 3. csillag!!!
Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!