A koronavírus-járvány miatt csak csonka szezonként emlegetett 2019/2020-as bajnokságban jól teljesített az Egis Körmend. A vasi piros-feketék a tabella második helyén álltak szorosan üldözve a címvédő megyei rivális, Falco együttesét. A FIBA Europe Cup mellett az Alpok-Adria Kupában is eredményesek voltak a Rába-parti kosarasok.

Az új szemléleten viszont nem változtatott a vezetőség, hiszen a fiatalok fejlődését és csapatba építését szem előtt tartva dolgoznak a kosarasok valamint a szakmai stáb. Bár személyi változások itt is történtek, a kitűzött célokat reálisnak tartja Žiga Mravljak vezetőedző valamint újonnan érkezett segítője Leon Subotic másodedző.

A héten már közös edzéseket is tartottak, ezzel megkezdve a felkészülést az új bajnokságra valamint nemzetközi kupaszereplésre is. A tréningeken ott vannak az új szerzemények és régi visszatérő arcok, így Xeyrius Williams, Mócsán Bálint, Vanja Vukas, Travis Taylor, Xavier Thames valamint Tóth Norbert is. A légiósok egyébként megfelelő megfelelő vírusteszt birtokában vannak és vehetnek így részt a közös munkában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!