Alig néhány nappal a Magyar Darts Liga után folytatódik az egyik legnépszerűbb dartsverseny a vasi megyeszékhelyen. A “Csepregi Pékség” Open elnevezésű megmérettetés a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület saját rendezésű erőpróbájaként egyre nagyobb tömegeket mozgat meg. Az augusztus 22-i rendezvény pedig amolyan nyárzáró programnak is beillik.

A tornának ezúttal is a Haladás Sportkomplexum ad majd otthont és ezúttal is több városból várnak versenyzőket a szervezők, így a verseny színvonala is folyamatosan emelkedik. Ráadásul a szervezőknek és támogatóknak köszönhetően ezúttal is extra díjazásban részesülnek a a legmagasabb, 130 vagy afeletti kiszállóval rendelkező sportolók.

Érdemes tehát részt venni a torna ötödik körében, hiszen a nevezéshez nem szükséges a MDSZ által kiállított versenyengedély vagy szabadidős kártya. Érdekesség, hogy az összetett pontversenyt (4 forduló után) Kozmor József vezeti 96 ponttal. Mögötte nagyon szoros a mezőny, hiszen csak néhány pont választja el Kámán Csongort, Kámán Lehelt, Kovács Zsoltot és Csóka Andrást. Egy sikeres versennyel ez az állás is könnyen megváltozhat.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!