A magyar úszóink kivétel nélkül igyekeznek a felkészülés és versenyzés mellett időt szakítani a kikapcsolódásra is. Ennek megfelelően igyekeztek feszültségmentes környezetben feltöltődni és néhányuk kipróbált egy korábban nem próbált sporteszközt. Az úti célok is ennek megfelelően oszlottak meg. Volt, aki Olaszországban, Izlandon és Ausztriában kapcsolódott ki.

Cseh László olimpikonunk a “csizmaországot” választotta. A kétszeres világbajnok úszó ezúttal a SUP-ot próbálta ki és a fotó alapján nagyon élvezte a lehetőséget. Akárcsak az evezést Bernek Péter, aki párjával Bledben járt. Itt lapátot ragadott és a vízen ringatózva próbált kikapcsolódni. Láthatóan nem is esett nagyon nehezére.

Kapás Boglárka ezúttal nem ment messzire, csak a szomszédos Ausztriáig. Párjával Hallstattot választották kirándulásuk színhelyéül. Olasz Anna vállalkozott a legmesszebb utazásra, Ő ugyanis Izlandot célozta meg. A hűvös idő dacára az úszás nem maradhatott el és a Blue Lagoon-ban is megmártózott a világbajnoki ezüstérmes sportoló.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Micsoda élmény a #sup! 🤣 What an experience the #sup!🤣 #standuppaddle #see #asszony #water #reklam @supcsi.hu

Cseh László (@csehlaszlo) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kis kikapcsolódás #holiday #lakebled

Bernek Péter (@peterbernek) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🇦🇹❤️

Kapas Boglarka (@boglarkapas) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Absolutely unreal 🌈

Anna Olasz (@annacska93) által megosztott bejegyzés,

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!