Nem kell sokat aludni és a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttese megkezdi szereplését a 2020/2021-es bajnokságban. A szombathelyi együttes vezetősége igyekezett a keretet együtt tartani, ennek eredményeként a főbb válogatott és meghatározó játékosok ősszel is a vasi megyeszékhelyen rúgják a bőrt. A cél pedig nem lehet más, mint az aranyérem megszerzése.

Ehhez viszont nem árt jól kezdeni az alapszakaszt, amelyet a Ferencvárossal augusztus 31-én  kezdenek majd Juan Ramon Calvo Rodriguez tanítványai. A felkészülés hajrájához közeledve több edzőmérkőzést is játszott a Haladás és az eredmények ismeretében joggal bizakodnak a szurkolók. Ezúttal viszont nem a gólokról valamint a tréningek keménysége miatt került célkeresztbe a csapat.

A felkészülés színesítéséért valamint a csapatszellem építéséért új elemmel gazdagotott Juanra repertoárja. Nevezetesen a játékosok lézerfegyvert ragadtak és kisebb csoportokra osztva vették fel egymással a versenyt. A nagy harcokat hozó összecsapáson készültek felvételek is, amely hűen visszaadják a hangulatot…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!