Nincs megállás a darts sportban sem. A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület nemcsak a Darts Szövetség által támogatott Liga fordulók megszervezésével és lebonyolításával nyújt lehetőséget a versenyeztetésre, hanem saját égisze alatt meghirdetett megmérettetésével is. A “Csepregi Open” a sportág népszerűsítésével is fontos feladatot vállal magára – de teszi mindezt nagy sikerrel.

Jól mutatja, hogy az eddigi öt fordulóban 64 versenyző vett részt és szerzett pontokat, amik a végelszámolásnál értékes díjakat jelenthet az év végén. A hétvégi fordulóban a rekkenő hőség dacára is közel harminc fő állt tábla elé, amely kifejezetten szép részvételi aránynak tekinthető, ráadásul nem csak a vasi megyeszékhelyről érkeztek sportbarátok.

A csoportkör után a legjobb 16 között a versenyzőknek már 4 nyert leg kellett a továbbjutáshoz. A nagy csatákat hozó párharcok végén 3 jelenlegi és egy korábbi SZDCSE játékos jutott az elődöntőbe. A Kozmor-Szajkó valamint a Kámán-Kovács összecsapások végső kimenetelénél a nagyobb rutin és a jobb forma volt a döntő.

A fináléban aztán hihetetlen produkcióval rukkolt ki Kámán Lehel. A szombathelyiek versenyzője ellentmondást nem tűrően játszva “nullázta” ki ellenfelét Kozmort. Az ezüstérem mellett azonban örülhet “Dudaként” ismert versenyző, hiszen az összetett pontversenyt még vezeti, igaz a mostani forduló győztese jócskán faragott hátrányából.

“Csepregi Pékség” Open – 5. forduló

1. Kámán Lehel (SZDCSE)
2. Kozmor József (SZDCSE)
3-3. Kovács zsolt és Szajkó Roland (SZDCSE)

Összesített pontverseny:
1. Kozmor József (SZDCSE) – 120 pont
2. Kámán Lehel (SZDCSE) – 92 pont
3. Kovács Zsolt – 72 pont
4. Kámán Csongor (SZDCSE) – 64 pont
5. Csóka András (SZDCSE) – 60 pont

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!