A felkészülés szép lassan közeledik a végéhez a női kézilabdasportban is. A Büki TK együttese a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezte a Bükfürdő Kupát, amellyel a csapatok hangolását segíti elő. A seregszemlét már 21. alkalommal rendezték meg a fürdővárosban egy egész napos rendezvényként, amely rengeteg nézőt vonzott.

Ezúttal is két korosztály – a felnőtt és ifjúsági csapatok – léptek pályára a győzelem reményében. A fiatalok mezőnyében a Celldömölk és a Bük két mérkőzésen döntötte el az aranyérem sorsát. Ezúttal a házigazda ifjúsági csapata dominált és a riválisát mindkét mérkőzésen legyőzte. Először három, majd hat gólos különbséggel diadalmaskodtak.

A felnőttek mezőnyében három ellenfél jutott a Büki TK számára. Először a Celldömölköt verték 26-20-ra. Ezt követően egy élvezetes és fordulatokban gazdag összecsapáson fektették két vállra a Nagyatád gárdáját. Végül a Győri Audi ETO KC U22-es együttese is kapitulált Bölöni Roland alakulata előtt 30-22-re, ezzel megnyerte a házigazda a felkészülési tornát.

XXI. Bükfürdő Kupa Felnőtt eredmények:
Büki TK – Celldömölki VSE 26 : 20
Büki TK – Rinyamenti KC Nagyatád 23 : 22
Büki TK – Győri Audi ETO KC U22 30 : 22

XXI. Bükfürdő Kupa Ifjúsági eredmények:
Büki TK – Celldömölki VSE 22 : 19
Büki TK – Celldömölki VSE 18 : 12

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!