Közel fél éve nem találkozott a bajnokcsapat és szurkolótábora. Csütörtök este élőben tudósítottunk a sárga-fekete fanatikusok fantasztikus produkciójáról, amivel szó szerint meglepték a Falco csapatát. A műsor után több játékost is megkérdeztünk arról, hogy tetszett a látványos köszöntés.

Devin Searcy: Nagyon jó az első benyomás, mindig jólesik, ha ennyire támogatnak. Meglátjuk milyenek lesznek, ha esetleg rosszul sül el valami – nevet. Nagyon tetszett az üdvözlés, amit kaptunk. Biztosan az egyik legjobb táborral rendelkező csapat, ahol megfordultam. Most kaptunk egy kis ízelítőt, csak elképzelni tudom, hogy milyen hangulat lehet egy igazi meccsen. Nagyon várom, remélem jöhetnek majd meccsekre, ha igen, akkor örülünk a támogatásuknak!

Dancsecs András: Nagyon jó érzés volt, főleg úgy, hogy régebben is játszottam a csapatban. Az előző években is visszajártam meccsekre, és volt, hogy a szurkolótáborban szurkoltam velük. Kiskoromtól fogva mindig ott voltam én is a B-középben. Jó érzés volt őket itt látni! Remélem, hogy lehetnek majd szurkolók is a meccsen, nagy löketet adnak a csapatnak minden meccsen! Mindig jönnek idegenbe is, szóval mindenképpen pozitív az egész csapatnak! Várom, hogy ott legyenek minden meccsen, és bíztassanak minket!

Kyan Anderson: Nagy meglepetés volt! Jó volt látni őket, tudni, hogy készek szurkolni nekünk! Megismertem már lelkes táborokat, de semmi ehhez foghatót, főleg ilyen „korán”! Tudom, hogy a mérkőzéseken még nagyobb szurkolás lesz. Nagyra értékeljük a mait, köszönjük szépen!

Strahinja Milosevic: Jó volt látni, nagyon kitartó fanatikusok. Remélem az egész szezonban élvezhetjük a támogatásukat!

Kovács Benedek: Nekem nagyon tetszett, élveztem! Még el sem kezdődött a szezon, és máris itt vannak! Láttam, hogy közel 3000-en járnak meccsre Szombathelyen, szóval szinte mindig teltház van. A Falcónak van az egyik, ha nem a legjobb szurkolótábora!

De’Quon Lake: Imádtam! Hiányoztak a rigmusaik, az énekeik, már régen hallottam őket. Örülök, hogy még mindig velünk vannak a szurkolók, és bíztatnak minket! Nagyon jó lenne ismét nézők előtt játszani, nélkülük nincs „energia” a csarnokban.

Evan Bruinsma: Mindig csodásak itt a szurkolók! Boldog vagyok, hogy újra láthattam őket. Jólesik, hogy szeretnek minket, pontosan tudjuk mennyire imádják a csapatot. Mi pedig keményen dolgozunk. Köszönjük a kitartó támogatásukat, remélem ősztől velük együtt játszhatunk!

A klub hivatalos weboldalán lévő videó jól árulkodik a hangulatról.

Parádé: görögtűz, füstbomba és persze fantasztikus szurkolók köszöntötték az esti edzés után a bajnokcsapatunkat!

Gepostet von Falco KC Szombathely am Donnerstag, 27. August 2020

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!