A Hungarysporton – mint olvasóink is tudják – nem csak az eredményekről számolunk be. Szerkesztőségünk célul tűzte ki, hogy a sikerek hátteréről, a játékosokról valamint a szurkolói csoportok életéről is beszámoljunk időről-időre. Úgy fest, hogy a 2020-as esztendő első fele amilyen komor volt, annyira vidám lett a nyári időszakra.

Több élsportoló nyáron kötött házasságot, azonban nemcsak ők, hanem a szurkolók közül is sokan követték az ismertebb játékosokat. Ezúttal az Egis Körmend kosárlabda csapatának egyik oszlopos szurkolója döntött úgy, hogy megállapodik és összeköti életét kedvesével. Kiss Károly és párja rendszeresen részt vesznek kedvenceik mérkőzésén és reményeik szerint ősszel, a szezonrajt után sem kell erről a szokásukról lemondaniuk.

Ami pedig a nagy napon készült felvételen is látható, az ifjú pár nem hazudtolta meg magát és a nagy napon igyekeztek mindent ünnepi pompába és kedvenc csapatuk színeibe öltöztetni. Az igazi szurkoló ugyanis nem hazudtolhatja meg magát a házasságkötés napján sem. A Hungarysport szerkesztősége ezúton kíván sok boldogságot az ifjú párnak!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!