Javában zajlik a felkészülési időszak az élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban érintett csapatoknál, így az Egis Körmend együttesénél is. A szepterber közepére tervezett edzőmérkőzés azonban az ellenfél miatt vált kérdőjelessé. A háromszoros bajnok klub vezetősége az alábbi közleményt tette közzé hivatalos oldalán:

“Nem lesz a vendégünk a Cibona Zágráb szeptember 12-én

Ahogyan korábban a sajtóban megjelent, klubunk szeptember 12-én szeretné megrendezni azt a mérkőzést, amellyel az idén emlékezünk csapatunk egykori játékosára, Mogyorósy Szilárdra.

Emléktorna helyett emlékmérkőzést tervezünk tehát, amelyre a Cibona Zágráb együttesét szerettük volna felkérni ellenfélként.

Legfrissebb információink szerint azonban a horvát csapatnál számos megbetegedést észleltek, így ők biztosan nem tudnak itt lenni a tervezett emlékmeccsen.

Klubunk azon dolgozik, hogy megtaláljuk azt az ellenfelet, amelyet vendégül látva méltó módon tiszteleghetünk Sziszi emléke előtt, és amellyel megmérkőzve a formálódó új Egis Körmend is bemutatkozhat szurkolói, a közönség előtt.

Amit megtaláljuk ezt a csapatot, tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt.”

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!