Meglehetősen hosszú szünet és egy elég intenzív felkészülési időszakot követően augusztus végén megkezdődött a férfi élvonalbeli futsal bajnokság is. A bajnoki címre törő csapatok között ott van a Haladás VSE is, amely idén végre felérne a csúcsra. Ennek megfelelően sikerült a keretet és a szakmai stábot is megtartani a vezetőségnek.

Első akadályként pedig a Ferencváros otthonában kellett bizonyítania Juan Ramon Calvo Rodriguez tanítványainak. A nyitófordulót a fővárosban vívták a szombathelyi teremlabdarúgók és rendkívül magabiztos játékkal 4-2-re legyőzték a nyáron megerősödött Fradit. A jó kezdés hasonló folytatást kíván – legalábbis szurkolói részről.

Hétfő este a Haladás Sportkomplexum – hosszú szünet után – ismét tétmérkőzésnek ad otthont. A vendég ezúttal a Dunaferr együttese lesz, amely korábban többször megtréfálta a szombathelyi alakulatot. Ráadásul hasonlóan a Halihoz győzelemmel kezdte a bajnokságot. Klacsákék az Újpest csapatát fektették két vállra és biztosak lehetünk benne, hogy a vasi megyeszékhelyre sem feltartott kézzel érkeznek.

Haladás VSE – Dunaferr DUE-DUTRADE FC
2020. szeptember 7. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!