Igazi nyári időjárás várta a csapatokat az U9-es korosztály számára meghirdetett Balogh Állvány Kupára. Öt egyesület jelezte részvételi szándékát, így a házigazda Haladás VSE mellett pályára lépett a Kőszeg, az Üstökös, az Ajka valamint a Gyirmót hasonló korú gyermekei. A színvonalra ezúttal sem lehetett panasz, ahogy a szurkolásra sem.

A hazai színeket képviselő Haladás magabiztosan győzte le az Üstökös valamint a Gyirmót csapatát. Előbbit 6-0-ra, utóbbit pedig egy szorosabb 3-1-es sikerrel múlták felül. A Kőszeg valamint az Ajka viszont megtréfálta Horváth Márton által irányított szombathelyieket. Ez pedig azt jelentette, hogy a szombathelyiek a dobogó alsó fokán zárták a nyárvégi erőpróbát.

Horváth Márton edző: – Összességében elégedett vagyok. Jó mérkőzéseink voltak, a srácok bátran, harcosan játszottak. Az edzéseken gyakoroltakból több dolgot is viszontláttam tőlük. Ha koncentráltabbak vagyunk, még jobb eredményt is elérhettünk volna.

A Haladás játékoskerete: Varga Vince, Horváth-Szabados Olivér, Balikó Krisztofer, Doktorics Máté, Szenczi Dávid, Fülöp Máté, Pál Martin, Zakits Erik

Haladás eredményei:
Haladás VSE-Kőszeg 0:3
Haladás VSE-Üstökös 6:0 (Szenczi D. 3, Zakits 2, Varga)
Haladás VSE-Ajka 2:3 (Szenczi D., Fülöp)
Haladás VSE-Gyirmót 3:1 (Fülöp 2, Szenczi D.)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!