Jó kis meccset játszottak a szombathelyiek az EHF-kupagyőztessel. A vendégek Kobetic góljával szereztek vezetést, ezután Pődör Rebeka egyenlített, aztán fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a 11. percben a vezetést is átvette az SZKKA, ekkor 6-5 állt az eredményjelzőn. A hazaik teljesítménye azért is megsüvegelendő, mert úgy tartották a lépést a klasszisokkal, hogy a három alapember, Bandelier, Orbán és Mayer sem volt tagja a keretnek. A félidő második részében sebességet váltott a zamúgy is gyorsabban kézilabdázó Siófok, így a szünetben elléptek négy góllal, 12-16 állt az eredményjelzőn.

A második félidő első perceiben eldőlt a meccs, hamar tíz gólra hízott az előny, az SZKKA trénere, Gódor Mihály valamenyi fiatal játékosnak lehetőséget adott az NB I-ben történő bemutatkozásra. Vastapsot érdemelt, hogy az utolsó 10 percben a helyi fiatalok remekül helytálltak és tartották a különbséget. A szurkolók nagyszerűen szórakoztak, szombaton pedig Balatonbogláron egy rendkívül fontos összecsapáson bíztathatják újra az SZKKA kéziseit.

 

A teljes meccset ITT újra megnézheted.

K&H női kézilabda liga, 2. forduló:
SZOMBATHELYI KKA–SIÓFOK KC 26-36 (12-16)
Szombathely, játékvezetők: Fekete, Tóth.

SZOMBATHELY: Csapó, Tomasevic (kapusok), Agbaba 1, Biró 1, Franka 1, Gorilska 2 (2), Győri, Horváth 4, Kozma, Kulcsár, Pődör 1, Pődör 3, Szendrei 2, Varga 7, Virág 3, Wald 1. Edző: Gódor Mihály.

 

SIÓFOK: Eckerle, Szikora (kapusok), Aoustin 2, Böhme 7, Hársfalvi 2, Horacek 5 (1), Jezic 3, Kiss N. 4, Kobetic 6 (2), Niombla 2 (2), Pena 3, Snelder 1, Such 1, Tomori. Edző: Bent Dahl.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc.
Hétméteresek: 3/2, ill. 5/5.

Ez történt a meccs utáni sajtótájékoztatón…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!