Teljes fordulatszámon pörögnek a csapatok az élvonalbeli futsal bajnokságban. A csapatok szűk két hét leforgása alatt már a harmadik mérkőzésüket játsszák. Az erőltetett menetből a Haladás VSE is kiveszi a részét, hiszen a nyitófordulót követően a Dunaferr látogatott a hét elején a vasi megyeszékhelyre – ráadásul nagyon megnehezítette a zöld-fehérek dolgát.

A bajnoki címre hajtó szombathelyiek az első félidőt még hátrányban zárták, de végül sikerült megtörni a vendégek ellenállását. A jó játékra pénteken is szükség lesz, hiszen szeptember 11-én már Nyírbátorban lépnek pályára Horváth Péterék. Bár a házigazda Nyírgyulaj nem kezdte fényesen a bajnokságot, ezúttal is sok borsot törne a Haladás játékosainak orra alá.

A nyáron átalakult nyírségi együttes eddig két mérkőzést játszott. A nyitófordulóban – némiképp meglepetésre – sima 9-4-es vereséget szenvedett a DEAC-tól. Majd Veszprémben már egy szorosabb 2-1-es meccset játszottak – igaz a minimális különbség sem ér pontot a jelenlegi szabályok szerint. A Haladás számára csak a győzelem az elfogadható, amennyiben bajnoki aranyérmet szeretne nyerni a szezon végén.

Nyírgyulaj KSE – Haladás VSE
2020. szeptember 11. – 18:00
Nyírbátor, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!