Ahogy minden évben, úgy a koronavírus-járvány okozta nehézségek dacára sem feledkezik el az Egis Körmend együttese a számára fontos eseményekről, egykori játékosokról. Hosszas és gondos előkészületek mellett úgy alakította ki a felkészülési programot a piros-fekete klub vezetősége, hogy beleférjen a tiszteletadás Mogyorósy Szilárd emlékére.

Az egykori körmendi kosaras nevével fémjelzett torna – az egészségügyi előírások figyelembe vételével – idén egyetlen mérkőzésre korlátozódik majd. Az ellenfél a szomszédvári rivális Sopron KC lesz. A résztvevő csapat kiléte sokáig bizonytalan volt, végül a kormány döntésének értelmében hazai klubra esett a vezetőség választása.

Az emlékmérkőzésre a belépő díjtalan lesz, ugyanakkor a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a jelenlegi helyzethez alkalmazkodva, bizonyos szabályok betartása elkerülhetetlen lesz. Ezzel megőrizve és megvédve nemcsak a szurkolók, hanem a játékosok egészségét is. Erről további részletek a klub hivatalos honlapja ad a későbbiek során tájékoztatást.

Mogyorósy Szilárd Emlékmérkőzés
Egis Körmend – Sopron BC
2020.szeptember 12. – 18:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!