Halász Bence 78,69 méteres eredménnyel nyert vasárnap az atlétika Szuper Liga-döntőn férfi kalapácsvetésben. A Lantos Mihály Sport Központban megrendezett kétnapos viadalon a Dobó SE vb- és Eb-bronzérmes atlétája magabiztosan előzte meg klubtársait.

Érdekesség, hogy ez volt a verseny legjobb férfi eredménye. Ezzel Halász Bence a  kiváló, 78.69 méteres dobásával  nemcsak a férfi kalapácsvetés Szuper Liga döntőjét, de az abszolút versenyt is megnyerte. A második helyen az olimpiai bajnok Pars Krisztián végzett, aki idei legjobbját érte el, 74.89 méteres eredményével. A harmadik Rába Dániel lett 72.71 méteres dobása nyomán.

A 100 méteres gátfutásból, távolugrásból és súlylökésből álló női hárompróbában a győztes Krizsán Xénia 106 ponttal előzte meg Nemes Ritát.
A női 100 méteres gátfutás döntőjében Kerekes Gréta diadalmaskodott 13.43 másodperccel, míg a férfiak 110 méteres gátfutó számában a világbajnoki bronzérmes Baji Balázs a júliusi Honvéd Kupa után másodszor is kikapott Szeles Bálinttól.

A teljes eredménylista ITT böngészhető!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!