Nincs talán még egy olyan egyszerű, de összetett sportág, mint a triatlon, ahol a legnagyobb ellenfél nem a rivális, hanem sokkal inkább az idő. Legyőzni is önmagunkat kell a jobb eredmény elérése céljából. Ezúttal a Vasi Triatlon Sportegyesület lépne szintet, így utánpótlás csoport megszervezését tűzte ki céljául.

“Kedves Szülők és sportolni vágyó Fiatalok!
A Vasi Triatlon Sportegyesület utánpótlás csoportot szervez.
Három kiváló szakági edző segítségével rendszeres sportolási lehetőséget biztosítunk a triatlonozni vágyó gyerekek részére Szombathelyen.

Erika Bolfert : a Bolyai Iskola testnevelő tanára heti kettő alkalommal tart futóedzéseket; és heti egyszer kerékpáros edzést. A téli időszakban a bicikli edzés helyett erősítő-nyújtó órák lesznek (saját testsúlyos, TRX, medicin, kézisúlyzós).

Zsolt Zsódér: kétszeres Nagyatádi hosszútávú triatlon magyar bajnok, heti egy futó és kerékpáros edzést tart. A téli időszakban pedig spinning edzést.

Tamas Szabo: a Szombathelyi Sportiskola (volt Vízmű SC) úszóedzője pedig heti három alkalommal tart edzést a Fedett Uszodában.

A Vasi Triatlon Sportegyesületet 2016-ban alapította 19 lelkes amatőr sportoló, jelenleg a tagok száma elérte a 70 főt. Közös uszodai, tornatermi, spinning és országúti kerékpáredzéseket tartunk. Csapat- és közösségépítő programok mellett a sportág neves képviselői tartanak rendszeresen előadásokat és élménybeszámolókat az egyesület tagjai számára. Szezonindító saját háziversenyünk Náráj70.3 néven híresült el, melyre évről évre több hazai sztársportolót tudunk meghívni.

Három év alatt sportolóink rengeteg dobogós helyezést szereztek különféle triatlonversenyeken, 2018-ban a 94 egyesületet tartalmazó amatőr ranglistán az előkelő 14-ik helyet szerezte meg csapatunk. Óriási büszkeség, hogy egyesületünket erősíti
Kálovics Anikó: többszörös olimpikon, a női síkfutás 10000m, 15km, 20km és félmaratoni távok magyar csúcstartója,
Zsolt Zsódér: kétszeres Nagyatádi hosszútávú triatlon magyar bajnok.

Ha kedvet érzel, hogy egy sikeres triatlonegyesület, egy összetartó baráti csapat aktív tagja légy, elmúltál 10 éves, szeretsz úszni, kerékpározni és futni, akkor köztünk a helyed!

Várjuk jelentkezésedet az alábbi elérhetőségeken:
Bolfert Erika 0620 2966906
Török Piroska 0670 3892562″

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!