A Teke Szuperliga 1. fordulójában a fővárosban a Ferencvárost múlta felül a Répcelaki SE gárdája, a 2. játéknapon pedig első ízben léptek pályára hazai közönség előtt a Köfém SC ellenében.

A sima vasi ifjúsági siker után a felnőtt összecsapásra került a sor, ahol gyakorlatilag ugyan olyan simán alakult a mérkőzés. A hazai gárda már a nyitó sorban 2-0-ás előnyre tett szert Tóth Áron (598 fa) és Horváth Zoltán (582 fa) révén, majd a második körben is folytatódott a répcelaki pontgyártás. Bíró Patrik 592 fát ütve, Pintér Károly pedig 595 egységig menetelve múlta felül aktuális vetélytársát, így a záró felvonás kis túlzással már csak a hazai siker mértékéről döntött.

A finisben a csapat kapitánya, ifj. Móricz Zoltán és Molnár Pál is feltornázta magát a 600 fás határ fölé (609, illetve 617), így a Répcelak 8-0 arányú (3593-3297) győzelemmel, kifejezetten könnyedén abszolválta a találkozót. A répcelakiak így két győzelemmel és megfelelő önbizalommal várhatják a (szeptember 19-én, 14 órától, idegenben) a Győr-Szol TC elleni mérkőzést.

Fotó: repcelakisport.hu

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!