Ismeretes, hogy szerdán még a Győri Audi ETO KC ellen játszott az SZKKA, ma pedig már a sűrített bajnoki program miatt, újabb mérkőzés vár a vasiak NB I-es csapatára. Marosán György tanítványai 18 órától a DVSC SCHAEFFLER otthonában vendégeskednek.

Érdekesség, hogy a nagymúltú debreceni klub nem a legfényesebben kezdte a bajnoki szezont, történt ugyanis, hogy az eddigi négy meccséből mindössze kétszer nyert és ugyanennyiszer kikapott. Feljövőben vannak a cívisvárosiak, hiszen a legutóbbi fordulóban idegenben verték nagyon magabiztosan, 31-24-re az Érdet.

Az SZKKA a múlt hétvégi, balatonboglári siker után 1-3-as mérleggel várja az összecsapást. Marosán György és lányai szeretnék borítani a papírformát.

– Debrecenben mindig fantasztikus élmény kézilabdázni. Egészen elképesztő hangulatot szoktak teremteni a szurkolók. Nagyon jó csapata van a Debrecennek, tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek papíron, de kerek a labda és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győzzünk. Az egész hetünk a DVSC-ről szólt. Ha csak minimális esélyünk is van, mi abba bele szoktunk kapaszkodni, mosz is így lesz. Tisztában vagyunk vele, hogy nehéz dolgunk lesz, de szeretnénk csodát tenni és meglepetést okozni – nyilatkozta a klub weboldalának Marosán György.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!