Jól kezdte a férfi élvonalbeli bajnokságot a Haladás VSE csapata. Juan Ramon Calvo Rodriguez együttese először a Ferencváros otthonában ért el 4-2-es sikert, majd a vasi megyeszékhelyen fektette két vállra, 3-1 arányban a Dunaferr gárdáját. A képet azonban némileg árnyalja, hogy a nyolcadik fordulóból előrehozott mérkőzés nem sikerült fényesen.

A Nyírgyulaj ugyanis pont nélkül állt a legutóbbi játéknap előtt, de 2-2-re végzett a bajnoki címet célba vevő szombathelyiekkel. A javításra hétfő este lesz lehetőség, akkor a DEAC együttese érkezik a Rohonci útra. Az összecsapás korántsem ígérkezik könnyűnek, hiszen a hajdúsági együttes a nyáron több játékost is igazoltak.

A kemény munkának pedig meg is lett az eredménye, hiszen a nyitófordulóban 9-4-re lépték le a Nyírgyulaj csapatát, majd a Ferencváros legyőzése (3-1) sem okozott gondot számukra. Egyetlen vereségüket a címvédő és nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező Berettyóújfalu ellen szenvedték el. A 4-3-ra végződő összecsapás előrevetíti, hogy a Haladásnak sem lesz könnyű dolga a DEAC ellen.

A járványhelyzetre való tekintettel az összecsapást a szurkolók a helyszínen tekinthetik meg, de az előírások pontos betartása mellett!

Haladás VSE – DEAC
2020. szeptember 21. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!