A BSE-Tata színeiben indult két vasi súlyemelő az 50. Göcsej Kupán, amelynek még augusztusban adott otthont Zalaegerszegen. A súlyemelő erőpróbán Baranyai János valamint Kajáry Tibor is felállhatott a dobogó legfelsőbb fokára. A komoly felkészülést követően nagy tervekkel érkezett a páros a zalai erőpróbára és nem is kellett csalódniuk.

A Sylver Fitness-ben készülő Kajáry Tibor helyzete annyival nehezebb volt, mint korábban, hogy ezúttal nem a 81 kilogrammosok mezőnyében, hanem fogyás után, a 73 kilogrammsook mezőnyében szerzett aranyérmet. A masters, 40-44 évesek kategóriájában ráadásul sikerült négy országos csúcsot is emelnie, ezzel megkoronázva teljesítményét.

– Nagy nyomás volt rajtam, hiszen minden versenyen próbálom a legjobb formámat hozni. Nagyon örülök, hogy sikerült a váltás után is kimagasló eredményt hoznom. Ennek köszönhetően a 81 kilogrammosoknál szakításban 100, lökésben 112 kilogramm az országos csúcs, míg 73 kilogramm súlycsoportban szakításban 97, lökésben 115 kilogramm az aktuális csúcs. A terveim szerint az elkövetkezendő versenyeken próbálom ezeket a szinteket túlteljesíteni – osztotta meg gondolatait a versenyző.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!