A Vas Megyei I. osztályú bajnokság már a 8. fordulójához érkezett a hétvége során, a csapatok túl vannak tehát az őszi szezon felén, mi pedig mutatjuk az eredményeket. 

Fontos mérkőzést nyert meg hazai pályán a Répcelak a Csepreg ellen. A Répce-parti együttes zsinórban harmadik győzelmére hajtott hazai környezetben, az első játékrészben pedig igyekeztek is támadni és helyzeteket kialakítani a fegyelmezetten védekező csepregiek ellen. A vezető gól megszerzése után alábbhagyott a hazai lendület, a második játékrészre pedig felcserélődtek a szerepek. A csepregiek tartották a labdát szinte az egész játékrész során, pár helyzetet sikerült is kialakítaniuk, ám a hazaiak is végigvezettek pár kontrát, egy ilyen után pedig be is biztosították a sikerüket. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a hazai drukkerek végig saját csapatuk játékosait ekézték, ahelyett, hogy biztatták volna a csapatukat, ahol többen is sérülten vállalták a játékot. A csepregiek ugyan nagyot küzdöttek, de sokszor a labdatartásuk meddőnek bizonyult a találkozó során.

A forduló legnagyobb arányú sikerét aratta, és ezzel megszerezte második győzelmét a bajnokságban a Celldömölk gárdája, akik a Bük otthonában hengereltek. A lényegi kérdések már az első játékrészben eldőltek.

Újabb vereséget szenvedett az éllovas, ráadásul ezúttal közvetlen riválisa, a Rábapaty otthonában kapott ki a Vép. Hiába vezettek a vendégek, a hazai játékosok egy pillanatig sem adták fel. Amennyiben elmaradt mérkőzését sikerrel hozza, úgy akár az élre is ugorhat a rábapatyi alakulat.

Izgalmas és gólzáporos találkozón győzte le hazai pályán a Körmend csapata az Egyházasrádócot. A találkozó utolsó percei is eseménydúsan teltek, a 85. percben büntetőből sikerült betalálnia a vendégeknek, így küzdhettek volna a maradék percekben az egyenlítésért, ám 2 percre rá ismét kapituláltak hátul, amellyel a körmendiek el is döntötték a találkozót. Az mindenképpen dicséretes, hogy a vendég rádóciak 3 gólos hátrányban sem adták fel.

A Jánosháza csapata nagy reményekkel látogatott Sárvárra, ahol mindenképpen jó eredményre lett volna szükségük, hogy ne szakadjanak le túlságosan az élbolytól. Ez azonban nem sikerült a jánosháziaknak, hisz a bajnokság egyik legnagyobb esélyesének tartott sárváriak magabiztosan, a mérkőzést végig kézben tartva még emberhátrányban is három gólos győzelmet arattak.

Hiába vezetett a Király SZE a Kőszeg ellen, a vendégek szerették volna mindenáron megtörni a két hete tartó rossz sorozatukat, így mindent elkövettek a fordítás érdekében. Az egyenlítés még az első etapban összejött a kőszegieknek, majd a második etapban a győzelmet érő találatot is megszerezték.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!