A járványhelyzet miatt csak október első hétvégéjén startolt el a Steel Csapatbajnokság idei szezonja, amelyet összevontak a 2021-es esztendővel. Az élvonalbeli együttesek fordulóját Budapesten, míg az NB3-ben érdekelt csapatok Sopronban álltak tábla elé. A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület mindkét helyszínen érintett volt.

Október 4-én szintén a magyar fővárosban rendezték a Steel Utánpótlás Egyéni és Páros Magyar Kupát. Az SZDCSE színeit hárman – Csóka Dániel, Marton Olivér és Moldvai Bálint – képviselték. Először az egyéni megmérettetésre került sor, ahol kiválóan versenyeztek a vasi fiatalok. Marton Olivér a csoportkör után az egyenes kieséses szakaszban is remekül helyt állt. Ennek eredményeként az ötödik helyet szerezte meg.

Csóka Dániel viszont kiváló teljesítménnyel meg sem állt az ezüstérmes pozícióig. A páros versenyben Marton Olivér Moldvai Bálinttal indult, míg Csóka Dániel a soproni Volenszki Bence oldalán bizonyíthatott. Sajnos azonban mindkét duó már az első mérkőzésén kikapott. Sokat nem pihenhetnek az SZDCSE játékosok, hiszen gőzerővel zajlanak a versenyek, köztük a csapatbajnoki fordulók, amelyre legközelebb november 14-én kerül sor.

NB1-es csapatbajnoki eredmény:
SZDCSE-Győri DC 4-9
SZDCSE-Pestújhelyi SC 9-7
SZDCSE-Darányi DC 9-4
SZDCSE-Sport DC 5-9
SZDCSE-Partiscum DC Szeged 6-9

NB3-as csapatbajnoki eredmény:
SZDCSE-Aramis DC Sopron 5-9
SZDCSE-Körmendi DC 1-9
SZDCSE-Mosonmagyaróvári DC 1-9

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!