Remek műhelymunka folyik Szombathelyen, hiszen a Haladás VSE cselgáncs szakosztálya rendre eredményesen szerepelnek a különböző versenyeken. Ráadásul Antoni Zoltán irányítása alatt már több hazai rendezésű tornát bonyolított le a zöld-fehér egyesület. Ezúttal az ifjú cselgáncsozók Tatabányán bizonyíthattak és nem is okoztak csalódást.

Ezúttal négy különböző kategóriában bizonyíthatott az 5 judóka. A Diák C-ben Kiss Zétény megnyerte a 33 kilogrammosok súlycsoportját. Hozzá hasonló módon nem talált legyőzőre Dercsár-Kovács Mátyás sem a Diák B – 41kg kategóriában. Gadó Dominik két éremmel gazdagodott. A Diák A-ban (38 kg) harmadik helyen végzett, míg a serdülők között (36 kg) a dobogó második fokára állhatott fel.

Kemény Dávid is két különböző kategóriában lépett tatamira. A Diák A (49 kg) mezőnyben bronzérmet szerzett, míg a serdülők között (50 kg) az előkelő ötödik pozícióban fejezte be a versenynapot. Laczkó Lél pedig harmadik lett a serdülők 66 kilogrammos súlycsoportjában. Ezzel minden Haladás versenyző kiharcolta az országos bajnokságokon való indulás lehetőséget is.

2020.10.04. Tatabánya Regionális judo verseny

Diák C: Kiss Zétény 33kg 1.hely
Diák B: Dercsár-Kovács Mátyás 41kg 1.hely
Diák A: Gadó Dominik 38kg 3.hely, Kemény Dávid 49kg 3.hely
Serdülő: Gadó Dominik 36kg 2.hely, Kemény Dávid 50kg 5.hely, Laczkó Lél 66kg 3.hely.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!