A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság már a 9. játéknapjához érkezett a hétvége során, a csata egyre kiéleződöttebb, ám igazi erősorrendek nem alakultak ki, továbbra is rapszodikus a csapatok szereplése.

Az már kezd kirajzolódni, hogy a bajnoki címért a legnagyobb versenyfutást a Vép és a Sárvár vívhatja majd, de a dobogó 3. fokáért bizony több együttes is bejelentkezett az eddig látottak alapján.

Az egyik ilyen gárda például a Halmosi Pétert is a soraiban tudó Király SZE, akik a vépiekhez hasonlóan 7 lőtt gólig jutottak a hétvégén. A szombathelyiek idegenben Szentgotthárdon, míg az éllovas vépiek a Bük csapatát fogadták, és ütötték ki simán.

Ezúttal nem győzött, de értékes pontot szerzett Jánosházán a több sérülttel felálló Répcelak együttese. A találkozón a labdát egyértelműen a hazaiak birtokolták többet, de a helyzetek alapján akár vendég győzelem is születhetett volna, így a döntetlen igazságosnak mondható.

Ezúttal sem kapott gólt a Sárvár, akik nem messzire, csupán Rumba utaztak a hétvégén, és egy könnyed, 4 gólos győzelemmel térhettek haza.

Nem sok hiányzott ahhoz, hogy a sereghajtó vasváriak újra pontot szerezzenek Egyházasrádócon, ám ezúttal sem jött össze számukra, így egy győzelmük mellett 7 vereséget tudnak felmutatni.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!