Nehéz heteken van túl Juan Ramon Calvo Rodriguez irányította Haladás VSE futsal együttese. A kisebb-nagyobb sérülésektől sújtott csapat remek teljesítménnyel nemcsak a Veszprém gárdáját győzte le, de elvette hosszú ideje tartó hazai veretlenségét a bajnoki címvédő Berettyóújfalunak. Ezen sikereknek viszont csak akkor van értelme, amennyiben a Kecskemét felett is győzelmet aratnak a zöld-fehérek.

A vendég együttes ezúttal is a biztos védekezést és labdatartást tartotta szem előtt. A támadóharmadban sem játszott rosszul a vasi csapat, hiszen a második komolyabb helyzetét már értékesítették is. Simic a harmadik percben talált a kapuba egy védő közreműködésével, ezzel megszerezve a vezetést. Ezt követően mindkét csapat próbálta saját játékát játszani.

Bár a Kecskemét előtt is adódtak lehetőségek, inkább a zöld-fehérek voltak veszélyesebbek. Igaz, a helyzeteiket rendre kihagyták. A szünet után sem változott a felállás, a Kecskemét mindent megpróbálta a pontszerzés reményében, de hiába. A vendég csapat remekül védekezett és pontosabb befejezés esetén nagyobb előnyre is szert tehettek volna.

A mérkőzést végül Dróth Zoltán foglalta keretbe, aki a találkozó utolsó percében állította be a 2-0-ás végeredményt. A hazai alakulat egy remekül felkészített, szimpatikus csapat benyomását keltették, akik még sok borsot fognak törni az ellenfelek orra alá. A Haladás pedig hozta a kötelezőt és egy ponttal megelőzi a listavezető a Veszprém és Berettyóújfalu gárdáját.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE 0-2 (0-1)

Haladás: Alasztics – De Melo Darrieer, Nagy K., Simic, Dróth
Csere: Gyimesi – Hajmási, Horváth P., Sipos, Dávid, Papp, Gerencsér, Vas, Vidák.
Vezetőedző: Juan Ramon Calvo Rodriguez

Gólszerző: Simic, Dróth

Sárga lap: De Melo Darrieer

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!