Nem ígérkezett könnyűnek a Haladás VSE II. számú csapatának a legutóbbi forduló. Egyrészt a zöld-fehér egyesület mindkét együttese szinte egy időben lépett pályára, másrészt a még veretlen Nagykanizsa otthonából kellett volna pontot, pontokat szereznie Sziffer András tanítványainak. Ezúttal meglehetősen fiatal átlagéletkorú és “vékony kerettel” kellett célt érniük.

Tisztában volt ezzel a házigazda is, akik a kezdést követően szinte egyből nekiestek a szombathelyi fiataloknak. A nagy elánnal kezdő kanizsai gólfelelős szinte azonnal értékesítette is első helyzetét. A 2. perc végén Szakmeiszter János talált a kapuba. Sokáig azonban nem örülhettek a zalaiak, hiszen Németh Benjamin is villant, így ismét egálra álltak a csapatok.

Majd ismét a szombathelyiek 12 számú játékosa villant, így már a Haladás II. volt kedvezőbb helyzetben. A szünet előtt még egy gyors gólváltás is belefért, de a szünetben a vendégek álltak jobban. A térfélcserét követően a biztos védekezésre épített a Hali, amelynek több kontratámadásra is maradt ereje. Ezek közül egyet pedig értékesítettek is.

A csapat irányítójaként óriásit küzdő Kovács Máté is feliratkozott a 25. percben a góllövők listájára. Ezután viszont a zalaiak percei következtek, akik mindent megpróbáltak az egyenlítés reményében, de hiába. Homlok vezette Haladás védelem jól zárt és 4-2 arányban megérdemelten nyerték a rangadót. Ráadásul ezzel a sikerrel már csak a szombathelyiek mondhatják el magukról, hogy 100 %-os teljesítményük van a nyugati csoportban.

Nagykanizsai Futsal Club – Haladás VSE II. 2-4 (2-3)

Haladás: Homlok L. – Mézer, Szakasics, Horváth N., Vatamaniuc-Bartha.
Csere: Horváth B., Horváth Z., Kovács M., Németh B., Puhr.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Szakmeiszter J. 2 illetve Németh B. 2, Szakasics, Kovács M.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!