A szombat esti meccs előtti beharangozó interjúban a Falco KC csapatkapitánya elmondta, hogy szeretnék sikeresen, győzelemmel elkezdeni a bajnokságot. Beni szerint a szombathelyi csapatnak saját játékát bemutatva, agresszíven védekezve kell formába, jó ritmusba kerülni és akkor a siker sem maradhat el. Nézd meg a falcokc.com interjúját.

Természetesen nemcsak a játékosok, a szurkolók is készülnek. Az USB szurkolói csoport tagjai is – az előírásoknak megelelően – maszkban buzdítják majd a bajnokcsapatot.

– Március óta kiéheztünk, már jó ideje arra vártunk, hogy végre mi is elkezdjük a bajnoki sorozatot! Nagyon sok új dologgal készültünk a hosszúra nyúlt holt szezonban, többek között új szurkolói nótákat hallhat a csapat és a kilátogatók, az idény rangadóira pedig új koreografiákat terveztünk. Részleteket nem árulhatok el, azt mindenki látni fogja, aki ott lesz a Falco mérkőzésein! Örömmel láttuk a Horváth Zoltán Emlektornán, hogy az Arena Savaria is egy kisebb ráncfelvarráson esett át, több büfé és a Falco színek egyre több helyen való megjelenése is nagy boldogságot okoz majd!

Egy szó, mint száz nagyon várjuk a szombati meccset, reméljuk mihamarabb helyre áll a világ rendje és a Falco is elindíthatja a hadjáratot a 3.bajnoki cím és a hőn áhított kupagyőzelem felé – nyilatkozta honlapunknak Tamás Márió vezérszurkoló.

 

A Falco KC – Naturtex-SZTE-Szedeák bajnoki meccsen 18 órakor dobják fel a labdát, az u20-as csapatok 15 órakor kezdenek.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!