A teke Szuperliga soron következő fordulójában ismét esélyesként lépett pályára Ajkán a Répcelaki SE tekecsapata. A mérkőzés azonban mégsem a Répce-partiak elképzelései szerint alakult, hiába ígértek előzetesen sima répcelaki sikert az eddigi eredmények (a vendéglátók ebben a szezonban győzelmet nem, csak 2 döntetlen jegyeztek eddig).

A nyitó sorban Horváth Zoltán remek, 621 fás eredménnyel indított, Tóth Áron viszont nem tudott pontot szerezni, így 1-1-es állással, valamint 43 fás répcelaki előnnyel folytatódott az összecsapás.

A második, középső körben szintén megosztoztak a pontokon az együttesek, illetve a játékosok (a Répcelaknak Molnár Pál szállította a sikert), és továbbra is a vasi együttes állt jobban a csapatfa tekintetében.

A finisben aztán jött a már említett dráma, miután mind Bíró Patrik, mind a csapatkapitány ifj. Móricz Zoltán elveszítette a párharcát, ráadásul a répcelaki csapatfa előny is minimálisra, 2 fára zsugorodott, így végül óriási izgalmak után, 4-4-es (ajkai szemszögből 3404-3406) döntetlennel zárult az ütközet.

Fotó: repcelakisport.hu

A répcelakiakra október 24-én, 14 órától nagy megmérettetés vár, ugyanis a bajnokság egyik legnagyobb favoritját, a Zengő Alföld Szegedi TE gárdáját fogadják.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!