Október 24-én, szombaton a vasi megyeszékhelyen ismét a darts kerül a reflektorfénybe. Délután 3 órás kezdettel kezdődik a “Csepregi Open” újabb fordulója, amelynek a Haladás Sportkomplexum ad otthont. Fontos, hogy a nevezéshez nem szükséges a MDSZ által kiállított Versenyengedély, vagy Szabadidős kártya, így bárki próbára teheti magát.

Ösztönzésből pedig nem lesz hiány, hiszen extra nyereményekre is szert tehetnek a legjobban célzó versenyzők. A a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobó játékos 10000 Ft különdíjban részesül. Amennyiben a legmagasabb kiszálló 170 a versenyen, akkor az azt megdobó játékosnak 17000 Ft a nyereménye. Ha nem születik 130 vagy nagyobb kiszálló egy fordulón, az összeg halmozódik.

Az eseményről természetesen a Hungarysport is beszámol…

*

Az ünnep előtti utolsó munkanapon, tehát október 22-én Zalaegerszeg adott otthont a legutóbbi Magyar Darts Liga, Nyugat-dunántúli régió fordulójának. A szokatlan időpont miatt ezúttal 16 versenyző részvételével zajlott a küzdelem. A megmérettetésre nemcsak zalai, hanem körmendi és szombathelyi sportolók is érkezetek.

A csoportkörök után már körvonalazódott, hogy a vasi színeket képviselő dartsosok jó napot fogtak ki. A legjobb nyolc közé két körmendi és három szombathelyi versenyző jutott. Ráadásul az SZDCSE sportolói egészen az elődöntőig meneteltek. Az este során ellenállhatatlan formában játszó Kozmor csapattársát Németh Albertet, míg Csóka Takácsot búcsúztatta.

A fináléban aztán mindkét versenyző megvillantotta tudása legjavát és kiélezett mérkőzést láthattak a nézők. Végül Kozmor József 4-2 arányban múlta felül Csóka Andrást. Az elért helyezéseknek köszönhetően a döntőben szereplő versenyzők összetettben felléptek a negyedik helyre és innen várhatják a folytatást.

Eredmény:
1. Kozmor József /SZDCSE/
2. Csóka András /SZDCSE/
3-3. Németh Albert /SZDCSE/ és Takács Zoltán /Körmendi DC/

Összesített eredmény:
1. Budavári Zsombor /Körmendi DC/ – 236 pont
2. Kámán Lehel /SZDCSE/ – 188 pont
3. Ágoston Károly /Zalaegerszeg/ – 172
4-4. Csóka András és Kozmor József /SZDCSE/ – 152-152 pont

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!