A hétvégén folytatódik az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság is. Meglepetésekből azonban nem lesz hiány, hiszen eredetileg a Jászberény ellenfele a DEAC lett volna, azonban ezt az összecsapást nem lehet megrendezni. Ennek megfelelően – alkalmazkodva a liga előírásához – az Egis Körmend lett volna a hét utolsó napján a jászságiak ellenfele.

Eredetileg a JKSE-Körmend derbire a 12. fordulóig kellett volna várni, amelyet december 5-én rendeztek volna meg. Mint ismert a vasi piros-feketék a karantén miatt csak a legutóbbi hétvégén kezdhették meg a bajnokságot. Akkor viszont több hiányzójuk is akadt, ami mégsem zavarta meg a játékosokat és magabiztos győzelmet arattak a Kaposvár ellen (93-72). A JKSE viszont már háromszor lépett eddig pályára, de mindannyiszor vesztesen hagyták el a parkettet.

Azonban az összecsapásra továbbra is várni kell, mert a Jászberény technikai problémák miatt nem tudja megrendezni az összecsapást. Ennek megfelelően a Körmend legközelebb már csak október 31-én lép pályára az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban.

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!