Talán még maga a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület vezetőedzője, Szabó László sem gondolta volna, hogy csapata milyen eredményesen kezdi a 2020/2021-es bajnoki évadot. A vasi lányok a női amatőr élvonal 14 csapatos zöld csoportját három fordulót követően vezeti. Ráadásul több kiemelt együttest győztek le ezeken a derbiken, így megérdemelten állnak az élen.

Nem mellesleg a SzoESE az egyedüli csapat, amely még hibátlan mutatóval rendelkezett. A vasárnap esti összecsapást azonban hiába várták a szurkolók, a Törekvés SE elleni rangadó elmaradt. Erről csak egy szűkszavú közlemény érkezett, amely a vendég klub tagjai közötti koronavírus-fertőzés okán kényszerültek a találkozó lemondására.

Bár Szabó László szerette volna, ha tanítványai győzelemmel folytatják a menetelést, ezúttal másfajta meglepetésben részesítették tanítványai. A vezetőedző ugyanis a napokban ünnepli negyvenedik születésnapját – a lányok pedig szerették volna felejthetetlenné tenni ezt a jeles alkalmat. Ha a győzelemre még várni is kell, az ünneplés nem maradt el.

A kosarasok egy rögtönzött meglepetés-partival rukkoltak ki és okoztak örömteli pillanatokat a trénernek. Szabó László elmondta, hogy nagyon meghatódott, hogy játékosai ilyen formán is megemlékeztek a kerek évfordulóról. Ugyanakkor hozzátette azt is, hogy reményei szerint ez a győzelmekkel teli sikerszéria a lehető legtovább ki fog tartani.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!