Nem lehetett panasza a szervezőknek a szombat délután lebonyolított Csepregi Pékség Open fordulójára. A hatodik felvonás egyben az idei esztendő utolsó nyílt verseny is volt a dartsozók számára, így nem okozott meglepetést, hogy szép számmal érkeztek versenyzők az erőpróbára. Ezúttal sem maradt a rendezvény hölgy játékos nélkül.

Kállay Eszter és Sós Alexa mellett további 26 fiatalember nevezett a hatodik fordulóra. Köztük ott volt Major Nándor Kaposvárról, és Lakatos Gergely Budapestről – akik meghatározó alakjai a honi elitnek. Fontos szempont volt a versenyzőknek az eredményes szereplés, hiszen az összetettbeni helyezések is eldőltek a nap végére.

Ezúttal Négy darab négyes és négy darab hármas csoportra osztották a versenyzőket a szervezők. A legjobb 16 közé csak az első két helyen szereplő sportolók jutottak. Érdekesség, hogy a csoportkörök során kettőnél is család párharcra került sor: egyikben a Moldvai Balázs és Moldvai Bálint, a másikban Kámán Lehel és Kámán Csongor párharca színezte a versenyt.

Idén szinte minden versenyt kiemelkedő eredménnyel abszolválta Kámán Lehel, ez szombaton sem volt másként. Az egyenes kieséses szakaszban Lakatos Gergelyt is legyőzte valamint at a Szajkó Rolandot, aki a végső győzelemre is esélyes Kozmor Józsefet búcsúztatta. A másik ágon Budavári Zsombor és Csóka András is jól lépkedett át az ellenfeleken, azonban Kámán Csongor mindkettőjük számára nagy falatnak bizonyult.

 

A fináléban így testvér párharcot láthatott a közönség. Azonban hiába játszott jól Kámán Csongor, ahogy a csoportkörben, úgy a döntő mérkőzésen is fejet kellett hajtania testvére előtt, aki így a 6. Csepregi Pékség Open győzelmét is megszerezte. Összetettben azonban – minimálisnak mondható különbséggel – a tavalyi győztes Kozmor József örülhetett.

6. Csepregi Pékség Open

1. Kámán Lehel /SZDCSE/ – 32 pont
2. Kámán Csongor /SZDCSE/ – 24 pont
3-3. Kámán Alex és Szajkó Roland /SZDCSE/ – 16-16 pont

*

Összetett 2020. évi pontverseny végeredmény

1. Kozmor “Duda” József /SZDCSE/ – 132 pont
2. Kámán Lehel /SZDCSE/ – 124 pont
3. Kámán Csongor /SZDCSE/ – 88 pont
4-4. Csóka András és Kovács zsolt /SZDCSE/ – 72-72 pont

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!